DE COMPANY COACH

RIEKS HEMMEN

Tijd voor een veelzijdige company coach.

Rieks Hemmen: ervaren marcommer, new business versneller, directieraadgever, projectaanjager, relatieversterker. Oftewel: een veelzijdige company coach. Voor de leiding, de sales force, de marketeers, de makers. “Met inzicht in alle geledingen van een bedrijf weet ik initiatieven aan te wakkeren en cases naar een mooie finale te begeleiden. Ik kan aanjagen, stimuleren, waken en verantwoordelijkheid dragen. Met een lach, en respect voor alle betrokkenen. Dat werkt niet alleen plezierig, maar ook snel en efficiënt.”.

HOE WERKT DE COACH

Het leven is een avontuur, ook zakelijk.

Op veel manieren. Een uurtje sparren met de directie. Een ochtend sporten met het project team. Een middagje sails met sales. Mensen, missie en motivatie op 1 lijn brengen met een aanstekelijke knipoog, dat is doorgaans het begin van een nieuwe business boost. De ene keer gepaard met een stukje interim management, de andere keer met de detachering of projectmatige inzet van professionals uit het netwerk van GoedeBekenden.

Het leven is een avontuur, ook zakelijk. Ik deel graag een avontuur met partijen die niet benauwd zijn voor kortetermijnsuccessen. Of substantiële langdurige groei.”


Een interim sales aanjager?
Dan graag een Goede Bekende: 06-53166520

Jaar ervaring

Jaar ervaring

En dat merk je direct terug in je samenwerking met Goede Bekenden.
Projecten

Projecten

Meer dan 800 projecten deden we
Klanten

Klanten

Tevreden klanten welteverstaan
Kernwaarden

Kernwaarden

kernwaarden voor succes